Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesSokkentoernooi 2017
 Frans Groenen  Toernooien  1799x gelezen
Sokkentoernooi van 8 t/m 17 sept., wedstrijden en uitslagen op de TOERNOOIPLANNER Alle info: "LEES MEER"

Sokkentoernooi van 8 t/m 17 sept. INSCHRIJVEN t/m 29 aug.
Het Sokkentoernooi 2017 staat alweer voor de deur. Het belooft dit jaar een geweldige editie te worden. Voor zowel deelnemers als supporters zal er voldoende te zien en te doen zijn op het park.
Het toernooi start op vrijdagavond 8 september. We gaan hier een prachtige openingsavond van maken. Na de wedstrijden zal er een wijnproeverij plaatsvinden, verzorgd door wijnkoperij van Lieverlee uit Hilvarenbeek. Tevens zal er live-muziek zijn en kunnen we het toernooi gezellig inluiden met elkaar. Houd deze avond dus zeker vrij en ben er bij!
Het finaleweekend begint op vrijdag 15 september. Op de vrijdagavond en zaterdag zullen de kwart- en halve finales gespeeld worden. De finales worden gespeeld op zondag 17 september. We hopen ook dit jaar op veel enthousiaste inschrijvingen. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 t/m 8.
Naast de finaleprijzen wordt er deze week uiteraard ook weer gestreden om de Patrick de Rooij-bokaal. Deze wisselbokaal gaat naar degene die in een spelcategorie gemiddeld de meeste games haalt. Dit jaar maken de deelnemers in categorie 6 kans op deze mooie wisselbokaal.
Zoals jullie van ons gewend zijn zal ons park weer prachtig aangekleed worden. Daarnaast is Van Gool Sport druk in de weer om tijdens deze week hun sportartikelen voor jullie te gaan tonen in ons paviljoen. Uiteraard wordt er ook de hele week gezorgd voor heerlijke versnaperingen. Tevens zullen er gedurende de week mooie, sportieve foto’s gemaakt worden die je daarna kunt downloaden van onze site. We gaan dit jaar dus voor de volledige sportieve en gezellige beleving. Dat wil je  niet missen!

Alle ingrediënten zijn dus weer aanwezig voor een sportief en gezellig Sokkentoernooi. Als je jezelf nog niet hebt ingeschreven, dan kan dit nog tot en met 29 augustus via de website www.ypelaer.nl of via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B099009B-0E90-40D8-83D9-8A2A5E7785B8 www.toernooi.nl. Natuurlijk zijn ook de supporters van harte welkom.
De Toernooicommissie
dinsdag 5 september 2017, 21:46 uur
Reacties
bfd  (email)  
This watch has a total of replica watches uk three strap styles, namely, retro leather strap, satin replica watches strap and stainless steel bracelet, consumers can choose according to preferences. As we have learned, this watch is rolex replica more popular than the replica watches online traditional Tudor prince and princess.

donderdag 11 januari 2018, 02:46 uur
 
Laat uw reactie achter
Naam:


Emailadres:


URL:


Reactie:


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 50+ tennis
 Algemeen
 Archief
 Barroosters
 Bestuur
 Interne competities
 JUNIOR-site
 KNLTB Competities
 Ledenadministratie
 Paviljoencommissie
 Sponsoren
 Toernooien
 Trainingen
 Vacature(s)
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams